Sayfalar

31 Ocak 2015 Cumartesi

12 Kinder Sürpriz Yumurta | Şirinler 2 Filmi Oyuncakları - Sürpriz Yumurtalar




2012-2014 yılı içinde vizyona giren Şirinler 1 ve şirinler 2 filmine ait 8 şirin ve 1 gargamel oyuncak figürü çıkan kinder surprise sürpriz yumurtalarından 12 tane açtım, şuan elimde yüklenmeyi bekleyen son 15 şirin yumurtası kaldı. Kinder firması her yıl bir yada iki farklı çocuklar için önemli ve sevilen karakterler temalı sürpriz yumurtalar satışa sunuyor. 


Bu blog sayfası üzerinde her hafta 4 - 5 yeni video yükleyerek kanalımı izleyen çocuklar için kaliteli, eğlenceli, eğitici oyunlar, aktiviteler ve oyuncaklar öğretmiş oluyorum. Çocuklar kanalımdaki sürpriz yumurta videolarını büyük bir heves ve ilgi ile izleyerek, hem hayal güçlerini çalıştıracak play doh oyun hamurlarını öğrenmiş ve görmüş olacak, hem eğitici animasyonlarıda izleyerek öğrenecekler. Sürpriz Yumurta videolarına ek olarak bu kanalda play doh oyun hamuru videoları, çeşitli büyük ve kaliteli markalara ait oyuncaklar, iş makineleri, kumandalı oyuncak arabalar da bulunuyor. 

Şimdilik bu "12 Kinder Sürpriz Yumurta | Şirinler 2 Filmi Oyuncakları - Sürpriz Yumurtalar" başlıklı blog yazımla ilgili olan videoyu izlemenizi istiyorum. Bu video 2 dakikalık kısa bir videodur. ve içinde 12 tane şirin oyuncağı bulunuyor. Kinder surprise firması artık bu sürpriz yumurtayı satıştan çekmiştir Yerine disney ve madagaskar penguen sürpriz yumurtası sunmaktadır. 

12 Kinder Sürpriz Yumurta | Şirinler 2 Filmi Oyuncakları - Sürpriz Yumurtalar Video


Bu videoya ilişkin kapak fotoğrafı oluşturduğum resimlerde ektedir. 




1 yorum: